Algemene voorwaarden

 1. Leveringen

  Veel artikelen zijn uit voorraad binnen 5 werkdagen leverbaar in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien wij niet binnen 5 dagen kunnen uitleveren ontvang je van ons bericht en
  heb je het recht de koop ongedaan te maken. eventuele gedane betalingen zullen dan per direct worden teruggeboekt.
  Indien bij bestelling reeds een afwijkende levertijd wordt overeengekomen geldt deze bepaling niet.
  Moeten wij een airconditioner speciaal bestellen dan vragen wij altijd een aanbetaling van 10%.

  Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden zullen op de maandag er op volgend verwerkt worden. Sommige producten hebben echter een levertijd en worden daarom ook in overleg met de klant geleverd. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke niet door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie.

  Verzendkosten

  Verzendkosten door Heel Nederland behalve de Waddeneilanden bedragen voor een pallet (complete set airconditioner) € 65,00 excl. btw.

  Er gaan vaak meerdere airconditioners op een pallet en dan blijft het € 65,00 excl btw .
  Er dient op de overeengekomen aflever dag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is dien je dit uiterlijk 24 uur vooraf kenbaar te maken. Wanneer deze regel niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Comfortklimaat is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

  Minimale bestelling:

  Je moet bij ons een minimale bestelling doen van excl. btw € 75,00 anders kan je geen bestelling doen.

  Dus een bestelling van 2 meter condensslang of zo gaat bij ons niet.

  Het afleveradres is je woonadres, tenzij je een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

  Je dient binnen 24 uur de bestelling op juistheid te controleren en eventuele fouten (kleur, maatvoering,
  aansluitingen, type, beschadigingen) aan ons te melden. Bij voorkeur schriftelijk, via email.

  ————————————————————-
  Betaling

  Je kan op de volgende manieren de bestelling betalen:

  iDEAL
  Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

  Overboeking
  Het factuurbedrag dient te worden overgemaakt op rek. je vind de bank gegevens op de orderbevestiging die je van ons krijgt.

  Afhalen magazijn

  Doe je online een bestelling die je wilt komen afhalen dan houden wij je bestelling maximaal 1 week staan voor je en kom je die binnen die periode niet afhalen dan zetten wij jou bestelling weer terug in ons magazijn voor de verkoop en annuleren wij de bestelling.

  Het afhalen kan elke werkdag vanaf 8:00 tot 17:00 uur en bij afhalen kan je alleen pinnen .

  Let op dat je dag limiet toereikend is.

  Bij sommige banken duurt het 4 uur voor dit is aangepast.( dit is je eigen verantwoording en wij geven geen spullen mee die je op dat moment niet kan betalen )

   spraypay

  Aankoop bedragen vanaf € 250,00 tot 5000,00 kan je gespreid betalen binnen 12 – 18 – 24 0f 36 maanden

  Onze webshop is aangesloten bij SprayPay en is het aankoopbedrag minimaal € 250,- dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen.

  Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

  Deze beoordeling vindt 24/7 online plaats. Dus ook in het weekend! Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

  LET OP : GELD LENEN KOST GELD

  https://www.spraypay.nl/#!/hoe 

  IN3 GESPREID BETALEN ⋆ Grill Bill Kamado BBQ, Not Just A BBQ

  Aankoop bedragen vanaf € 250,00 tot 3000,00 kan je gespreid betalen in 3 termijnen

  In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en weer 30 dagen later doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.

  https://www.payin3.nl/nl/

  ———————————————————————————–

  Installatie

  U mag zelf de installatie doen alleen het in bedrijf stellen moet u aan een gecertificeerd bedrijf overlaten.

  In verband met de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

  U MAG ZELF WEL DE MONTAGE DOEN MAAR U MAG ZELF DE AIRCONDITIONER NIET IN BEDRIJF STELLEN EN DOET U DIT WEL DAN MAAKT U ZICH SCHULDIG AAN EEN STRAFBAAR FEIT.

  HET IN BEDRIJF STELLEN MOET U OVER LATEN AAN EEN GECERTIFICEERDE MONTEUR EN JE MOET ALTIJD EEN FACTUUR KUNNEN OVERLEGGEN ALS JE EEN GARANTIE GEVAL HEBT.

  Op al onze airconditioners geven wij 2 jaar schriftelijke garantie en wij gaan daar bij uit dat de airco door een gecertificeerd bedrijf wordt geïnstalleerd of in bedrijf wordt gesteld.

  Wij vragen hier wel een bewijs van als je een garantie geval heb.

  Laat je dit door een bedrijf doen bij jou in de buurt dan dien je in geval van garantie wel een factuur te kunnen overleggen van het bedrijf die de airco voor je in bedrijf heeft gesteld .

  Zet je zelf de airco in bedrijf dan vervalt automatisch de garantie.

  Alle airconditioners die wij leveren  bevatten het gefluoreerde broeikasgas R32 met GWP 675

  Wij werken samen met diverse erkende installatie bedrijven

  Annulering

  Indien na 30 dagen nog geen betaling is ontvangen en koper niet reageert op onze email zal de bestelling uit ons bestand worden verwijderd.
  Niet voorraad artikelen of speciale bestellingen zullen door ons pas behandeld worden nadat de aanbetaling is voldaan tenzij anders is overeengekomen. Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, email of telefonisch. De overeenkomst vind plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt. Alle vermelde prijzen op Comfortklimaat zijn zowel exclusief als inclusief BTW en vermeld in euro`s. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van comfortklimaat en vervalt op het moment van aflevering .

  Recht van retour (afkoelingsperiode)
  Als consument heb je recht op een zogenaamde afkoelingsperiode. Dit houd in dat je recht heb binnen 14 dagen, zonder opgave van reden jou bestelling kan retourneren. Kosten van verzending zijn voor rekening klant.

  Het product moet terug gestuurd worden binnen 14 dagen nadat je de koop ongedaan heb gemaakt.
  Recht van retour geldt niet voor speciale bestellingen en alleen voor voorraad artikelen, nieuw en ongeschonden in de originele verpakking.
  Uitzondering zijn “maatwerk” bestellingen zoals warmtepompen en multi systemen .Voor alle “speciale” bestellingen wordt duidelijk vooraf aangegeven dat deze niet retour of geannuleerd kunnen worden. Voor retouren geldt, reeds betaalde bedragen inclusief de transportkosten naar de klant worden binnen 14 dagen terug betaald na annulering.

  Stuur je een product retour naar ons dan zijn die kosten wel voor jou eigen rekening en uitzondering hierop is als een product beschadigd is aangekomen bij jou want dan zijn die kosten voor ons .

  Comfortklimaat houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door jou aan ons verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van eigen medewerkers gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van jou aan ons.

  Wij zullen jou gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

  Op alle overeenkomsten gesloten met comfortklimaat is Nederlands recht van toepassing, verkoopverdragen zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

  Facturen aanpassen

  Indien wij voor u achteraf een factuur moeten aanpassen dan rekenen wij daar € 8,95 excl btw administratie kosten voor.

  Bedrijfsinfo

  Langeweg 56

  3244BH Nieuwe Tonge

  KVK: 51751518

  BTW nummer : NL001371539B54

  Wij hebben de volgende e-mail adressen:

  Voor verkoop: sales@comfortklimaat.nl

  Voor administratie : administratie@comfortklimaat.nl

  Voor storingen , installaties , leveringen: support@comfortklimaat.nl

  Je kan ons telefonisch bereiken op 085 222 38 60