Blog

Airconditioner voor in slaapkamer

Nu de temperaturen in Nederland steeds hoger worden is het voor veel mensen interessant aan het worden om een airconditioner in de slaapkamer te plaatsen. Hier zijn gelukkig tegenwoordig prachtige oplossingen voor! Welke oplossingen dat precies zijn gaan we in dit blogbericht uitleggen.

Er zijn verschillende soorten airco’s voor in de slaapkamer. Veel mensen kiezen in eerste instantie voor een verrijdbare. Dit is enorm handig omdat je meteen na aanschaf meteen kan koelen en je deze kan opbergen in de winter. Deze airconditioners zijn vaak ook wat goedkoper in de aanschaf! Het nadeel van deze airconditioners in vergelijking met inbouw units is dat ze minder goed koelen en meer energie verbruiken en een stuk meer geluid produceren.

Onze ervaring is dan ook dat het op de lange termijn beter is om iets meer geld uit te geven en altijd te slapen in een goed gekoelde slaapkamer. Met een split unit airconditioner ben je verzekerd van een goede nachtrust!

Qua inbouw airconditioners zijn er verschillende mogelijkheden. Het ligt ook een beetje aan de grootte van de slaapkamer en de stijl. Wij verkopen namelijk ook design airconditioners . Kortom, een airconditioner hoeft niet perse lelijk te zijn!

Over het algemeen is een 2,5 KW airconditioner al vaak voldoende om een slaapkamer te verkoelen. Veel van onze airconditioners zijn voorzien van een WIFI module. Zo kun je dus vanaf je telefoon de airco aan of uitzetten.

Tegenwoordig is het gezien de steeds hogere gas prijzen super interessant om met een airconditioner de ruimte te verwarmen. Ga je ook verwarmen met een airconditioner dan is het beter om er één aan te schaffen met een goed energie label. Op onze website zie je precies wat de bijbehorende energie labels zijn!

Meer weten over onze airconditioners of wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze adviseurs voor meer informatie