Blog

Jouw huis verwarmen met een airconditioner

Zeker nu de huidige energieprijzen gigantisch aan het stijgen zijn is het erg raadzaam om ook te kijken naar alternatieve methoden om het thuis lekker warm te houden. Zeker nu de winter in aantocht is! Veel huishoudens zijn dan ook bezig om ervoor te zorgen dat hun huis beter geïsoleerd is door nieuwe ramen te plaatsen of door naar alternatieve verwarmingsbronnen te kijken. Ook het plaatsen van geïsoleerde tussenwanden is erg verstandig!

Toch zijn er ook andere methoden om op een duurzame manier jouw huis te verwarmen. Wat veel mensen dan ook niet weten is dat je met airconditioners tegenwoordig ook kunt verwarmen. Dat werkt natuurlijk volledig op stroom en is dan ook een stuk goedkoper dan het verwarmen met gas.

Wil jij echt jouw huis volledig gaan verduurzamen? Kijk dan ook eens naar een warmtepomp. Wij hebben een groot assortiment warmtepompen van A-merken. Energiezuinig en voor een hele scherpe prijs.

In ons assortiment hebben wij dus een groot aantal airconditioners die ook kunnen verwarmen. Wil jij hier meer over weten? Wij denken graag mee met jouw situatie!