Betaalmethoden

Veilig betalen

Comfortklimaat biedt je de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. Zo kies je eenvoudig een betaaloptie die bij jou past. Het is onder meer mogelijk om de bestelling te betalen met iDeal, In3, SprayPay, MisterCash en bankoverschrijving. Dit zijn gangbare betaalwijzen die veilig in gebruik zijn. Bij het verrichten van een betaling slaan wij geen gegevens op van jou bankrekening. Indien er onverhoopt een probleem ontstaat ten aanzien van de betaling raden wij je aan om het bankrekeningnummer bij de hand te houden. Op deze manier is het mogelijk om het probleem sneller te onderzoeken.

Kies de betaaloptie die bij jou past

iDEAL

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij Comfortklimaat afrekenen. Je rekent in jouw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door jouw eigen bank. Het is niet nodig om je aan te melden, je kunt direct gebruik maken van iDeal.

Mister Cash/Bancontact

Veilig online betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving.

SprayPay

Met SprayPay is het mogelijk de betaling in verschillende termijnen af te rekenen. Hierbij wordt BKR kredietcheck uitgevoerd.

IN3

Met In3 is het mogelijk de betaling in 3 termijnen te voldoen. Hierbij wordt je eerst gevraagd direct het eerste termijn te voldoen. Een maand later de volgende en vice versa. Met In3 wordt er geen BKR kredietcheck uitgevoerd.

Bankoverschrijving

Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per handmatige overboeking wil betalen is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens:

IBAN nummer: NL54 INGB 000 741 8287

Onder vermelding van: Naam en ordernummer

Pinnen bij afhalen

Indien je de bestelling bij ons komt afhalen is het ook mogelijk deze te betalen per pin.

Moeten wij een unit speciaal bestellen voor , dan vragen wij 10% aanbetaling.